Popularno

vidi sve

Blackjack

vidi sve

Bakara

vidi sve

Druge igre

vidi sve

Primobet online veb-sajt i igre sa dilerima uživo

Uspon neverovatne tehnologije igara u industriji onlajn slot igara, pružio je igračima realističnije i personalizovanije sesije. Vodeća karakteristika u ovoj kategoriji je odeljak „Igre uživo“ koji nudi samo najbolje ocenjene platforme za kockanje. 

Primobet je funkcionalni iGaming sajt koji opslužuje Srbiju i njenim legitimnim stanovnicima sa strimovanim gejming iskustvom. Možete se prepustiti kvalitetnim naslovima koji vas povezuju sa pravim studiom i stvarnim krupijeom. Ovi naslovi nisu standardne online mašine ili digitalne igre na stolu. Poseduju striming mogućnosti koje se moraju istražiti kako biste ih igrali. 

Kada se pridružujete strimu, povezujete se sa pravim studiom i sa pravom opremom. Karte, stolovi, točkovi i mnogi drugi relevantni elementi za igru su prava pravcata stvar. Dakle, dobijate uslugu sličnu onoj u izvornom kopnenom ustanove iz udobnosti svoga doma. 

Svaki strimovani izbor ima svoje smernice na ovoj platformi. Pravila i posebne karakteristike saznat ćete od krupijea koji vas pozdravlja kada pokrenete igru. Dileri često koriste funkciju ćaskanja (chat) da bi vam pisali u realnom vremenu. Pored toga, mnogi izbori imaju audio mogućnosti koje omogućavaju krupijeima da razgovaraju sa vama radi brže komunikacije. 

Prilike za pobedu u strimovaim igrama su prilično slične digitalnim verzijama, uz zadržavanje osnovnih procesa igranja. Nema potrebe da brinete o bilo kakvoj manipulaciji jer renomirani svetski softverski dizajneri poseduju i upravljaju studijima. Svaki dizajner ima tehničku prostoriju u kojoj zvanični regulatori prate igru, kako bi osigurali da imate fer šansu. 

Ovim posebnim igrama uživo možete pristupiti kreiranjem ličnog naloga. Kliknite na ikonu „Sign Up“ i pratite proces. Od vas će se tražiti da dostavite neke lične podatke kako biste potvrdili da ste punoletni i da živite u Srbiji. Nakon registracije uplatite novac na svoj nalog i idite na odgovarajuću stranicu sa strimovima. Možete aktivirati neke bonuse da pokrenete besplatnu igru i osvojite pravi novac. 

Specijalne karakteristike igara sa dilerima uživo

Sa svojom sekcijom igara uživo koja je uvela neke sjajne karakteristike, Primobet da igrači uživaju u jedinstvenim i osvežavajućim sesijama igara. 

 • Realistično okruženje: Primobet kartaške igre vode vas u realistično okruženje za neverovatno iskustvo. Platforma radi samo sa renomiranim i priznatim studijskim dizajnerima, tako da je svaka igra koju pokrenete interaktivna. Oprema je prava, kao i vaš krupije koji toplo i profesionalno komunicira. Moguće je odabrati i naslove koji vas vode u luksuznu sobu sa visokim opkladama. Studiji su savršene alternative fizičkim gejming kućama, pružajući vam realističnu igru. 

 • Prilagođavanje kamere: Svaki naslov koji se strimuje na Primobet-u ima funkciju podešavanja kamere. Ta funkcija obezbeđuje vam više uglova koje kamera pokriva kako biste bolje videli svog krupijea i pratili sto dok igrate. Takođe možete da pomerite u stranu kako biste imali bolji pogled i uživali u personalizovanijem osećaju. 

 • Stotine igara u ponudi: Postoji mnogo naslova za vas a oni obuhvataju Rulet, Blekdžek, Bakaru i Poker. Dostupni su i specijalni izbori. Svaka igra na namenskoj stranici za igre uživo ima svoje preokrete i karakteristike, koji poboljšavaju vaše celokupno iskustvo i mogu pozitivno uticati na vaše šanse za dobitak. Dakle, vi imate kontrolu kada je reč o broju dostupnih izbora. 

 • Optimizovano igranje: Svaka igra uživo na ovoj platformi je u potpunosti kompatibilna i besprekorno funkcioniše na mobilnim uređajima. Sve što vam treba jeste standardni Android ili iOS pametni telefon kako biste se pridružili strimu na optimizovanoj veb stranici za mobilne uređaje ili namenskoj aplikaciji. Dakle, ako ste ljubitelj igranja putem mobilnog uređaja, onda vam je zagarantovano neograničeno strimovanje i nagrađujuća zabava. 

Softver provajderi

Sa velikim izborom strimovanih igara na ovoj online platformi, očito je da je cilj da se srpskim igračima pruže neprevaziđene sesije. Primobet očigledno ispunjava ovaj zadatak zahvaljujući svom vrhunskom partnerstvu sa nekim od najboljih dizajnerskih studija u industriji. Odlična sigurnost, ponuda za profesionalne igrače i stalne nadogradnje sajta, doveli su do toga da privuče najbolje studijske naslove u svojoj „uživo“ sekciji. 

Svaki razvojni studio ima odlične rezultate. Oni su dobro poznati i dobitnici su mnogih nagrada i nominacija. Poseduju realističan studio i dovoljno osoblja da opslužuje Primobet igrače. Dakle, možete biti sigurni da ćete dobiti krupijea kad god se pridružite strimu. Igre su nagrađujuće, zahvaljujući njihovoh redovnoj nadogradnji i uključivaju posebnih obrta koji pozitivno utiču na dobitne šanse. 

Trenutno, 15 različitih provajdera uživo radi sa Primobet-om i svi njihovi naslovi zavređuju vašu pažnju. Pogledajte neka od najvećih imena i njihove najbolje naslove.

Provajder

Najbolji naslovi

Evolution Gaming

Lightning Roulette, Crazy Time, Speed Baccarat A

Lucky Streak

Portomaso Oracle Roulette 2, Blackjack 6, Baccarat 4

Absolute Live Gaming

Baccarat Dragon Bonus, Triple Way Roulette, Prism Roulette

Bombay Live

Baruto Baccarat, Blackjack Lobby, Teen Patti, Dragon Tiger

Live Solutions

European Blackjack, Speed Baccarat, Turbo Roulette, Dragon Tiger

Igre sa živim krupijerima

Na namenskoj stranici sa strimovima dostupno je preko 400+ izbora uživo. Svi izbori su kartaške igre sa mogučnošću striminga i podeljeni su u 5 glavnih kategorija: Rulet, Blekdžek, Bakara, Poker i Emisije sa igrama. Svaki od ovih naslova ima stotine varijanti, nudeći jedinstveno iskustvo igranja i pobednički potencijal. 

Kada odete na namensku stranicu igara uživo, videt ćete specijalizovani odeljak za svih 5 kategorija sa njihovim brojnim varijantama. Ove opcije dizajnirane su od strane različitih provajdera, što znači da ćete uživati u različitim karakteristikama i preokretima za svaku od njih. Preporučuje se da pažljivo pregledate naslove koje želite da igrate, kako biste ih maksimalno iskoristili. 

Nijednu od selekcija za strimovanje nije moguće reprodukovati u demo režimu, u poređenju sa drugim digitalnim izborima na ovom sajtu. Obzirom da dizajneri studija ulažu i novac i vreme za svaku sesiju, samo igrači sa sredstvima na računu mogu da se povežu u ovo okruženje. 

Rulet

Uživajte u nenadmašnom iskustvu na Ruletu dostupnom na Primobet. Ovo je jedna od najsvestranijih kategorija, sa preko 200 varijacija koje možete odabrati. Osnovni proces igranja održava se u svim naslovima.

Kada otvorite svoj izbor, povezani ste sa studiom i dočekat će vas diler sa spremnim čipovima, točkom i lopticom za rulet. Uložite svoje opklade i dozvolite dileru da zavrti točak. Ako se rezultat svakog bacanja poklopi sa vašim izborom na stolu, pobeđujete. Postoji preko 12 vrsta opklada za koje se možete odlučiti. 

Sada možete izabrati sto za igranje. Sa liste opcija samo trebate odabrati željenu varijantu. Postoji mnogo evropskih, francuskih i američkih varijanti u okviru odeljka Rulet uživo, a svaka je dizajnirana od strane različitih provajdera. Stoga, imate luksuz izbora. Postoje i improvizovani stolovi koji spadaju u bilo koju od 3 kategorije, ali dolaze i sa određenim dodacima. 

Popularne verzije Ruleta su:

 • Football Studio Roulette

 • Lightning Roulette

 • Immersive Roulette

Bakara

Na ovom sajtu imate priliku da istražite preko 100 vrsta Bakare uživo, različite stilove igranja, jedinstvene preokrete i posebne karakteristike. Da biste krenuli u posao, odaberite željenu varijantu. Bakara je prilično jednostavna za igru. Igrate protiv dilera i trebate dobiti najbolji zbir karata od 9. Tokom određene igre primenjuje se više pravila, tako da je tipično za vašeg dilera da ponudi kratko objašnjenje. 

Možete odabrati da igrate kao bankar, igrač ili nerešeno. To su tri ruke dostupne za bilo koju Bakaru i svaka ima svoje specifične kvote. Obično se uzima provizija od dobitaka formiranih na bankarovoj ruci, jer ima bolje kvote od druge dve. Međutim, na Primobet sajtu ne postoji Bakara sa provizijom jer se svi dobici bankara isplaćuju bez odbitaka. 

Pogledajte neke od najboljih Bakara igara:

 • Speed Baccarat A

 • No Commission Speed Baccarat C

 • Golden Wealth Baccarat

Poker

Fanovi pokera uživaju u uzbudljivom iskustvu koje ih tera da žele više. Na ovom sajtu, svaka varijanta nudi jedinstvene obrte koji direktno utiču na vaše pobede. Postoje igre sa standardnim procesom igranja koje nude tradicionalne pobede, dok postoje i igre sa visokim ulozima koje daju bolje isplate. Samo treba da izaberete onu koja vama više odgovara. 

Kao što je i očekivano, nema neke velike razlike u pravilima igre između različitih vrsta Pokera na Primobet-u. Glavni cilj je da dobijete najbolju ruku nakon što se kompletna runda završi. Ovo je Texas Hold’em pravilo. Međutim, druge varijante mogu imati specifične obrte koje morate ispratiti da biste igrali i pobedili. Na vaš zahtev, diler će vam objasniti kako funkcioniše varijanta koju ste odabrali. 

Ovde možete naći preko 80 varijanti pokera a možete ih istražiti koliko god želite. 

Neki od najpopularnijih izbora su: 

 • Ultimate Texas Hold’em

 • Caribbean Stud Poker

 • Three Card Poker

Blekdžek

Blekdžek je jedna od najpopularnijih igara u Srbiji, zbog čega Primobet nudi dovoljno varijanti za članove ljubitelje. Predstavljeno vam je preko stotinu različitih varijanti Blekdžek-a, a svaka pruža jedinstveno uzbuđenje, obrazac nagrađivanja i posebne obrte koji će začiniti vaše sesije. 

Bitno je napomenuti da se za Blekdžek pravila igre ne menjaju. Dakle, cilj je imati najbolji zbir od 21 protiv vašeg dilera. Većina varijanti Blekdžek-a omogućava vam hit, stand, split, double down ili insurance kao vrste opklada. Možete istražiti sve opcije koje smatrate prikladnim kako biste dostigli maksimum. 

Sa toliko varijanti Blekdžek-a u sekciji sa strimovima, biće pomalo teško odlučiti se za najbolji.

Međutim, pogledajte 4 naslova koji se izdvajaju:

 • Amber Blackjack

 • Blackjack VIP 2

 • Free Bet Blackjack 1

 • VIP Diamond

Emisije uživo

Emisije uživo se dosta razlikuju od standardnih striming igara o kojima je gore diskutovano. Ove specifične varijante igraju se u stilu TV emisije, te su organizovane i nadgledane od strane više voditelja umesto samo jednog dilera. Evidentna razlika između prikazane igre je u tome što vi i još igrača možete stavljati opklade na točkove ili stolove. Postoji određeni vremenski okvir za opklade, period za igranje i određivanje ishoda. 

Primobet emisije sa igrama su uzbudljive, sa veselim voditeljima koji koriste mikrofone da navedu prihvaćene opklade i dobitne ruke. Prijaviti se možete u bilo kojem trenutku i početi igrati. Tipična emisija ne spada pod rulet, blekdžek, poker ili bakaru. Sa druge strane, neke mogu imati slična pravila igre. 

Postoji veliki broj emisija uživo za koje se možete odlučiti, a svaka je dizajnirana od strane poznatih provajdera koji su ostavili trag u ovoj industriji. Tu spadaju:

 • Red Door Roulette

 • Crazy Time

 • Monopoly Big Baller

Ovisno koliko sreće imate, ove i mnoge druge igre vam nude odlične mogućnosti za pobedu i dobitak koji može biti poprilično velik. 

Startni bonus paket za nove igrače

Nakon završene registracije i verifikacije naloga, ispunjavate uslov da uživate u bonusu dobrodošlice. Ova promocija je početni paket sa 4 depozita koja donosi i novčane nagreade i besplatne spinove. Frispiny neće biti aktivni za kartaške igre, tako da su novčane nagrade zlatna koka na koju se trebate fokusirati. Imate priliku da ukupno zgrabite 600.000 RSD + 200 besplatnih spinova na vaša prva četiri depozita. Svaki depozit ima svoj procenat, maksimalan iznos depozita i jedinstveni kod. 

 • Prva promocija: Kao igrač, sa svojim prvim depozitom možete dobiti do 120.000 RSD i 150 besplatnih spinova uz 100% uslov. Minimalni depozit je 2.400 RSD za besplatnih 2.400 RSD, dok je maksimalni depozit za celu ponudu 120.000 RSD. Kod za preuzimanje ovog poklona je LETSGO.

 • Druga promocija: Uzmite do 180.000 RSD uz uslov od 75% koristeći kod SECOND. Zbog povrata, na svoj nalog morate da uplatite 240.000 RSD da biste osvojili puni iznos. Minimalni traženi depozit je 2.400 RSD, čime ćete dobiti 1.800 RSD besplatnog novca.

 • Treća promocija: Treća promotivna ponuda slična je prvoj i drugoj uz uslov od 100%. Nudi do 120.000 RSD i 50 besplatnih spinova. Uplatite na svoj nalog 120.000 RSD za punu nagradu. Ako želite da uplatite manji depozit, vodite računa da to ne bude ispod minimalnog limita od 2.400 RSD. Prilikom uplate trećeg depozita proverite da li ste upisali kod THIRD za ovu promociju. 

 • Četvrta promocija: Poslednja ponuda startnog paketa je promocija od 25% u iznosu do 180.000 RSD. To sve možete dobiti kada na svoj nalog uplatite 720.000 RSD. Međutim, još uvek možete da se zadovoljite i nižim depozitima od 2.400 RSD i pristupite 1.800 RSD besplatnog novca. Iskoristite kod FOURTH i unesite ga u odgovarajuće polje. 

Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše iskustvo. Korišćenjem naše veb stranice prihvatate našu Poli Politiku kolačića.