Megaways

Ogromni Primobet Megaways katalog

Primobet je jedan od najpopularnijih brendova u Srbiji, koji se može pohvaliti redovno ažuriranom sekcijom za sportsko klađenje, igricama uživo i ogromnim katalogom slotova sa preko 1000 dostupnih naslova. Štaviše, vrste dostupnih mašina ovde uključuju Megaways, specijalnu varijantu sa jedinstvenom igrom i obećavajućom isplatom.

Megaways-i su neobični zbog svojih masivnih isplatnih linija, koje se često kreću od nekoliko stotina do hiljada. Ove opklade su obično veće od uobičajenih linija koje se nalaze u većini mašina i utiču na to kako ćete pobediti.

Želite više? Svaki od njih je optimizovan za mobilne uređaje, što vam omogućava da igrate u pokretu koristeći pametni telefon. Možete čak da instalirate Primobet-ov namenski softver za Android i iOS uređaje, držeći celu kolekciju igara ove platforme na dlanu.

Ovde vam nudimo sveobuhvatnu pokrivenost kada su u pitanju Megaways slotovi na ovom sajtu, diskutujući o tome šta su, kako da ih igrate i preporučujemo naslove za igranje za pravi novac. Takođe ćete naučiti o specijalnim bonusima dobrodošlice koje možete koristiti za ove slotove.

Šta su Megaways slotovi i vrste

Kada je Big Time Gaming dizajnirao prvi Megaways, niko nije očekivao da će postati globalni hit. Međutim, njihova mehanika iznenađenja sve je iznenadila, a mnogi provajderi su odmah ušli u ideju, pokušavajući da stvore sledeći veliki naslov. Danas širom sveta postoji preko 1000 različitih mašina za mega-isplatu.

Zaštitni znak Megaways dizajna je njegov ogroman broj isplatnih linija. Kao što smo već rekli, često imaju stotine redova, počevši od 243, i mogu dostići 6 cifara. Da, dobro ste čuli! Osim pobjedničkih linija, drugi posebni kvaliteti koji pomažu u identifikaciji megaways-a uključuju:

 • Dinamički koturovi: Njihovi koturovi su često fleksibilni i prihvataju različit broj simbola pri svakom spinu. Ova karakteristika omogućava sistemu da kreira mnogo isplatnih linija.
 • Kaskadne/lavina karakteristike: Većina ovih izdanja ima kaskadnu bonus funkciju, koja se aktivira tokom dobitne kombinacije. U kaskadi, svi pobednički simboli nestaju sa ploče, dok ostali padaju na dno, ostavljajući gornja mesta prazna. Novi nasumični karakteri (simboli) zatim popunjavaju prazna mesta i mogu da se kombinuju sa ostalim simbolima na dnu da bi formirali novu kombinaciju. Ako se to dogodi, proces se ponavlja sve dok više ne bude novih pobeda. Dakle, sa ovom funkcijom možete uživati u višestrukim isplatama. Dok kaskade nisu ograničene na Megaways, ovo drugo je razlog što su toliko popularne.
 • Pokazatelji visokog uzbuđenja: Megaways-i često imaju veoma veliku varijansu, standardni RTP opseg i promenljivu volatilnost pobeda. Provajderi ih obično dizajniraju tako da isporučuju ogromne isplate na račun redovnih pobeda.

Megaways obuhvata gotovo svaku temu, što ga čini privlačnim mnogim srpskim igračima. Postoje varijante sa tematikom voća, postavkama Divljeg zapada, astečkom civilizacijom, grčkom mitologijom, itd. Drugim rečima, ova platforma sadrži preko 100 različitih dizajna, svaki od vrhunskih kreatora softvera kao što su Plays On, BTG i Fantasma.

Kako igrati Megaways mašine na Primobet-u

Za igranje ovih naslova na Primobet-u potrebno je samo nekoliko minuta. Intuitivne ikone platforme i super navigacija olakšavaju vam da pronađete put i pokrenete željenu igru.

 1. Idite na zvanični veb sajt ili instalirajte mobilnu aplikaciju ako više volite da igrate preko mobilnog telefona.
 2. Kreirajte korisnički nalog koristeći svoje lične podatke, kao što su ime, spol, adresa i datum rođenja. Nakon uspostavljanja naloga, ne zaboravite da verifikujete isti.
 3. Uplatite sredstva na svoj račun koristeći bilo koji od ponuđenih metoda. Postoje e-novčanici, platne kartice i online vaučeri. Preporučujemo vam da uplatite najmanje 500 RSD u prvih nekoliko pokušaja da iskoristite promotivnu ponudu dobrodošlice.
 4. Idite do Megaways odeljka da biste videli stotine slotova koje možete da zavrtite. Izaberite željeni naslov i pokrenite ga. Podesite svoje opklade pomoću relevantnih ikona i pogledajte tabelu isplata da biste videli funkciju svakog simbola i kako funkcionišu njihove posebne karakteristike. Ako ste zadovoljni iskustvom, pokrenite spinove da biste formirali kombinacije.
 5. Zarađeni dobici odmah idu na vaš balans stvarnog novca ili bonus račun ako igrate sa promotivnim novcem. Morate ispuniti obrtni uslov za klađenje kako bi isplatili osvojeni bonus novac.

Ključne pobedničke strategije i saveti

Evo nekoliko korisnih saveta da poboljšate svoje šanse da ostvarite profit vrteći Megaways igrice na Primobet-u Srbija.

 • Uvek igrajte demo verziju bilo koje igre koju vrtite po prvi put. Korišćenje free (besplatnog) režima omogućava vam da testirate mehaniku i vidite da li se zaista poklapaju sa njihovim teorijskim pokazateljima. Ako ste zadovoljni počnite da igrate za pravi novac.
 • Da biste okušali sreću, počnite sa malim opkladama za većinu vaših sesija.. Dok su online mašine nasumične, svaki pravi kockar zna da postoje dobri i loši dani. Značajno povećajte iznos svog uloga samo ako ste u dobrom (pobedničkom) nizu.
 • Uvek poštujte brojke. Stope RTP-a, procenti ostvarenih dobitaka, varijansa i množitelj maksimalnih dobitaka pričaju veliku priču. Trebalo bi da igrate samo selekcije čiji su pokazatelji u skladu sa vašim potrebama.
 • Igrajte samo slotove sa lepim bonus funkcijama. Pročitajte tabelu za isplate za bilo koji naslov i potvrdite simbole za nagradu i posebne karakteristike pre nego što mu se posvetite.

Top Megaways naslovi koje ovde možete igrati

Evo nekih od Primobet-ovih najboljih Megaways slotova koji nude izvanredne sesije kockanja.

Buffalo Power

Buffalo Power je Playson-ovo remek delo koje je postalo poznato u Srbiji. Mašina 6x6 se može pohvaliti sa ogromnim 46.656 mega linija, upotpunjenih lepim RTP-om od 95,84% i srednje visokom varijansom. Pobede su ovde prilično česte i gotovo uvek plaćaju veliko kada se spuste. Naš izračunati prosečni pobednički pogodak za mašinu je 24,7%, što je skoro 1 pobeda na svaka 4 spina, veoma impresivna statistika. Opklade počinju od 0,2 RSDi dostižu maksimum od 100 RSD. Postoji potencijal da zaradite do 4806x u isplatama.

Najveći highlight ove igre su njene bonus karakteristike. Wild simboli zamenjuju obične simbole i takođe mogu da kreiraju sopstvene kombinacije u isplatnim linijama do 50x. Morate dobiti 3 do 6 scatter-a da biste aktivirali rundu besplatnih spinova. Možete održati ovu funkciju tako što ćete dobiti što je više moguće scatter-a pre nego što se vaši besplatni spinovi završe. U ovoj rundi Wild-ovi dolaze sa množiteljem od 2x, povećavajući vaše isplate ako doprinose kombinacijama.

Medallion Megaways

Fantasma Games, pod licencom Big Time Gaming-a, isporučuje masivnu igru Medallion Megaways, 6x6 mašinu sa mističnim temama koja se može pohvaliti obećavajućim potencijalom za isplatu. RTP stopa za ovaj slot je 96,2%, što je impresivan broj za slot sa velikom varijansom. Čak je i stopa pobeda prijatno iznenađenje od 28,5%, što je više od onoga što nude mnogi vrhunski naslovi. Postoji ogromnih 46.656 načina za formiranje kombinacija, što je potvrda da je naslov pravi Megaways dizajn. Opseg opklada je takođe prilagodljiv i kreće se od 0,1 do 100 RSD. Tako ga uvek možete igrati, čak i sa ograničenim budžetom.

Bonus funkcija počinje odmah u osnovnoj igri sa kaskadnom funkcijom. Pobeda može pokrenuti niz isplata ako se pojave novi simboli i nastave da stvaraju kombinacije. Wild zamenjuje redovne simbole da bi se dovršile linije dok scatter aktivira runde besplatnih spinova i pokreće respin-ove.

Wolf Power

Ovaj 6x6 online Megaways pun bonusa savršen je izbor za igrače koji traže velika uzbuđenja i pobede. Varijansa je velika, ali i pobede koje dolaze. Na sreću, stopa RTP-a od 96% ide u vašu korist i može vas odvesti do najveće pobede do 20.000x. Međutim, nekoliko karakteristika mora biti u igri da bi se postigao ovaj ogroman podvig. Kao što je očekivano, opklade su ogromne, sa 466.656 različitih mogućih načina za formiranje kombinacija. Najmanja opklada za početak spinova je 0,21 RSD, ali možete ići i do 100 RSD.

Uz odgovarajući Playson dizajn, ovaj slot ima mnogo bonus likova i karakteristika. Wild zamenjuje sve regularne znakove osim scatter-a. Isti scatter može pokrenuti bonus rundu kada se pojave 3 ili više njih na ploči. Bonus Power Symbol-i će videti da aktivirate funkciju Hold-and-Win. Najvažniji simboli na koje treba da se fokusirate su Power simboli, koji mogu dati džekpot od 5x, 20x, 50x, 150x, 500x i 2000x.

Bonus dobrodošlice za Megaways online mašine

Primobet nudi dosta promocija. Možete da zgrabite no deposit bonus novac, posebne depozite za meč i da učestvujete u mnoštvu turnira. I novajlije i veterani mogu imati koristi od poklona. Kao novom igraču, vaša prilika za bonus dolazi uz poklon dobrodošlice u vrednosti od 50.000 RSD i 250 besplatnih spinova. Ovaj poklon je dostupan na četiri različita depozita i aktivan je na Megaways igrice.

 • Prva promocija je 100% ponuda u vrednosti do 10.000 RSD i 150 besplatnih spinova. Raspon depozita je od 500 do 10.000 RSD. Svaki novac koji uplatite u okviru ovog raspona aktiviraće svoj iznos kao poklon uz besplatne spinove. Za preuzimanje, koristite kod PRVI.
 • Vaš drugi depozit može da pruži ponudu od 75% do 15.000 RSD. Minimalni iznos je 500 RSD, a maksimalni 20.000 RSD. Relevantni kod je DRUGI.
 • Treći depozit ima potencijal za isporuku do 10.000 RSD i 50 besplatnih spinova. Uplatite depozit od 500 do 10.000 RSD da biste ostvarili korist. Međutim, ne zaboravite da koristite kod TRECI.
 • Četvrta ponuda završava se bonusom od 25% u vrednosti do 15.000 RSD. Minimalni prag je 500 RSD, ali morate da uplatite na svoj nalog 60.000 RSD da biste iskoristili sve. Koristite kod CETVRTI da biste zgrabili ponudu.

Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše iskustvo. Korišćenjem naše veb stranice prihvatate našu Poli Politiku kolačića.