Uštedite prostor za skladištenje i igrajte glatko!

PRIMOBET MOBILE APP

Kako instalirati veb aplikaciju na Android

Korak 1

Idite na početnu stranicu i dodirnite tri tačke da otvorite meni pretraživača

Korak 2

Odaberite “Add to the Home Screen” from the menu list.

Korak 3

Potvrdite svoj izbor

Kako instalirati veb aplikaciju na iPhone

Korak 1

Otvorite početnu stranicu, dodirnite „Deli“ na dnu navigacionog panela

Korak 2

Pronađite i izaberite „Dodaj na početni ekran“

Korak 3

Potvrdite svoj izbor.

Primobet mobilna aplikacija za Android i iOS

Nije tajna da optimizovane sportske kladionice prilagođene pametnim telefonima nude veću udobnost i zahtevaju manje fizičkog prostora. Igrači se takođe mogu kladiti u pokretu dok pristupaju istim ponudama kao i preko PC veb sajta. Štaviše, srpski igrači u pokretu mogu imati slično iskustvo sa Primobet-om, vodećom kladionicom sa razvijenom mobilnom ponudom.

Imamo optimizovani veb sajt koji radi na svim pametnim telefonima i funkcionalnu aplikaciju koja je prilagodljiva većini OS-a. Aplikacija nudi besprekorno i personalizovano iskustvo, uvodeći igrača u jedinstveno iskustvo. Lako se instalira i ima sekcije za sportsko klađenje i igre za pravi novac. U isto vreme, kao i PC verzija, ima nekoliko odličnih bonusa, uključujući poklone za novajlije i nedeljne promocije.

To je razlog zašto nudimo sveobuhvatan pregled ovog softvera, navodeći sve zahteve koje trebate ispuniti da biste ga dobili i maksimizirali.

Instaliranje aplikacije

Ova aplikacija za mobilne uređaje stručno je dizajnirana da poboljša vaše iskustvo igranja igrica i ponudi vam udobnost visokog nivoa, što nije moguće sa PC varijantom. Srećom, instalira se bez napora i traje samo nekoliko minuta. Međutim, postoje detalji koje trebate znati:

Prvo, aplikacija je dostupna samo za Android i iOS operativne sisteme. Dobra vest je da su ovo najpopularniji OS na svetu i da će većina igrača iz Srbije uspešno instalirati softver. Još jedna važna stavka je da je aplikacija progresivna veb aplikacija (PVA) i da zavisi od specifičnih pretraživača za instalaciju. Obično korisnici Androida moraju da koriste Chrome pretraživač, dok iPhone/iOS igračima treba Safari. PVA zahteva samo mali prostor za skladištenje i veoma je optimizovan, savršeno radi na prosečnoj brzini interneta. Međutim, njegov proces instalacije je malo drugačiji od onog u matičnoj aplikaciji.

Sledeća dva podnaslova prikazuju jasne korake o tome kako da instalirate PVA za Android i iOS uređaje. Neophodno je pažljivo pratiti ove korake za brz proces preuzimanja.

Kako instalirati na iOS

Aplikacija za mobilne uređaje iOS korisnicima može biti dostupna ispunjavanjem sledećih nekoliko koraka.

 1. Koristeći Safari posetite zvanični veb sajt. Neophodno je koristiti ovaj pretraživač jer je softver zapravo PVA.
 2. Sačekajte nekoliko sekundi na početnom ekranu dok se ne pojavi obaveštenje koje traži da instalirate Primobet softver.
 3. Kliknite na obaveštenje da biste započeli instalaciju. Biće potrebno samo nekoliko minuta da se preuzimanje i naknadna instalacija dovrše.
 4. Nakon preuzimanja možete odmah pokrenuti aplikaciju.

Sa druge strane, možda se desi da prođe malo duže dok se ne pojavi obaveštenje o preuzimanju. Sve što treba da uradite je da dodirnete meni sa strelicama na sredini ekrana da biste prikazali nekoliko opcija. Videćete opciju za instaliranje softvera. Kliknite na nju i pratite uputstva za preuzimanje aplikacije.

Kako instalirati na Android

Proces instalacije za Android veoma je sličan iOS verziji i jednako konkretan.

 1. Idite na zvanični veb sajt, ali ovog puta morate koristiti Chrome pretraživač.
 2. Sačekajte na početnoj stranici nekoliko minuta dok se ne pojavi slično obaveštenje o preuzimanju koje zahteva da instalirate softver.
 3. Kliknite na obaveštenje da biste započeli preuzimanje, što obično traje manje od jednog minuta.
 4. Potvrdite da je softver sada dostupan na vašem mobilnom uređaju.

Ipak, ako se obaveštenje ne pojavi dovoljno brzo na ekranu, dodirnite ikonu sa tri tačke u gornjem desnom uglu pretraživača. Videćete opciju za instaliranje softvera. Kliknite na ovaj meni da biste započeli preuzimanje.

Android verzija PVA će raditi na Chrome-u, bez obzira na model. Da biste dovršili instalaciju samo pratite korake u ovom odeljku i počnite da igrate u pokretu.

Interfejs i dizajn

Primobet je odradio odličan posao sa zvaničnim mobilnim interfejsom. Postoje dva odeljka početne stranice. Jedan prikazuje odeljak za sportsko klađenje, dok se drugi bavi igrama za pravi novac. Razgovaramo o oba i kako da se krećete kroz njih.

Interfejs za igre:

Kada instalirate i pokrenete PVA, on vas odmah upućuje na interfejs igre, koji ima opuštajuću tamnu pozadinu. Animacija u gornjoj polovini naslovne stranice brzo utiče na posetioce da se osećaju uzbuđeno. Primobet radi izuzetan posao prikazivanja vrhunskih turnira i specijalnih bonusa koji su dostupni za preuzimanje na promo ekranu koji se stalno menja. U desnom uglu su Sign Up i Login meniji za registraciju i prijavu za kreiranje i pristup vašem nalogu.

Na naslovnoj strani postoji horizontalna meni lista menija koja vas vodi do različitih prozora gde se nalaze slotovi i igre na stolu. Ispod liste je niz naslova raspoređenih u različite klastere. Možete da kliknete na bilo koji od njih i igrate u demo režimu ili režimu za pravi novac. Na ovoj početnoj stranici takođe ćete naći informacije o džekpotovima i turnirima uživo. Ako se dobro pokažete, kreirajte nalog da biste učestvovali i osvojili nagrade.

Interfejs za klađenje:

Interfejs za klađenje sličan je onom u igrama. Samo ovoga puta fokus je na sportskim ponudama, a ne na naslovima. U gornjem delu ekrana nalaze se različite ikone koje vode do brojnih sportskih stranica kao što su fudbal, košarka, rukomet i odbojka. Ovi prozori su mesto gde možete pronaći ponude za određene sportove koji vam se sviđaju.

 

Većina početne stranice jednostavno reklamira različite vrhunske događaje i njihove ponude iz globalnih takmičenja. Lista se stalno menja u skladu sa novim terminima. Pomeranjem do dna stranice otkrićete važne informacije o Primobet-u. U podnožju ekrana nalazi se nekoliko menija, uključujući opciju tiketa za klađenje za pregled vaših aktivnih tiketa.

Kako igrati preko aplikacije

Mobilni softver je kompaktna, i za mnoge igrače iz Srbije, interaktivnija verzija veb sajta za desktop računare. Lako je kretati se kroz igru za pravi novac dok ste u pokretu. Razgovaramo o koracima za igranje sa ovim softverom.

 1. Prvo se morate registrovati i kreirati nalog. Kliknite na meni za registraciju i navedite sve potrebne lične podatke kao što su ime, datum rođenja, spol, adresa i aktivni e-mejl. Štaviše, kreirajte ličnu lozinku i prihvatite uslove korišćenja usluge i politiku privatnosti platforme. Trebalo bi da verifikujete svoj nalog što je pre moguće nakon što ga kreirate.
 2. Uplatite sredstva na svoj račun i uverite se da je vaših prvih nekoliko depozita dovoljno da iskoristite bonus dobrodošlice. Da biste ostvarili pravo na ovaj paket, morate uplatiti najmanje 500 RSD. Deponovanje većeg novca će privući bolje nagrade.
 3. Idite u katalog sa igrama i igrajte onoliko mobilnih slotova i igara uživo koliko želite. Budite otvoreni da isprobate različite selekcije, jer svaki nudi posebno iskustvo i visok potencijal za pobedu.
 4. Kada zaradite novac od igara, dobici će se odmah pokazati na vašem nalogu. Međutim, imajte na umu da dobici od bonus novca mogu imati obrtne uslove koje morate ispuniti pre bilo koje moguće isplate novca.
 5. Nastavite da igrate igrie, učestvujete na turnirima i zaradite bonuse uz pomoć softvera. Štaviše, koristite kvalitetne pobedničke strategije za vrhunsko svestrano iskustvo.

Vrhunski bonusi za preuzimanje preko aplikacije

Bonusi su glavna karakteristika svake prave gejming platforme, a Primobet aplikacija za mobilne uređaje nije razočarala. Softver ima kompilaciju bonus novčanih poklona, kao i posebne programe za početnike i postojeće igrače u Srbiji. Novoregistrovani članovi posebno uživaju u lepim podsticajima, uključujući kompletan paket dobrodošlice.

Bonus dobrodošlice: Igrači mogu uživati u impresivnih 50.000 RSD i dodatnih 200 besplatnih spinova sa svoja prva četiri depozita. Svaka particija promocije ima svoje uslove za depozit i povrat.

 • Prva ponuda vam pruža zlatnu šansu da ostvarite do 10.000 RSD i 150 besplatnih spinova uz 100% uslov za igre na stolu, gde spadaju i mobilni slotovi. 500 RSD je minimalni uslov, a potrebno je da na svoj nalog uplatite tačno 10.000 RSD da biste dobili ceo poklon. Da biste aktivirali promociju ne zaboravite da koristite kod PRVI.
 • Možete uživati u bonusu od 75% do 15.000 RSD na svoj drugi depozit. Međutim, potrebno je da na svoj račun uplatite 20.000 RSD da biste dobili celu nagradu. Minimalni novčani prag je 500 RSD, a aktiviraće se 375 RSD besplatno. Kod za upotrebu je DRUGI.
 • Treća promocija začinjava stvari tako što vam pruža priliku da osvojite do 10.000 RSD plus 50 besplatnih spinova. Pošto je u pitanju ponuda od 100%, dovoljno je da uplatite između 500 i 10.000 RSD i dobijete dupli iznos. Ali ne zaboravite da ukucate kod TRECI u odgovarajuće polje za aktivaciju.
 • Vaš četvrti depozit vam nudi poslednju šansu da ostvarite lep bonus. Dostupan je poklon od 25% u vrednosti do 15.000 RSD. Minimalni prag za uplatu je 500 RSD za 125 RSD besplatno. Međutim, da biste dobili celu nagradu, potrebno je da na svoj račun uplatite 60.000 RSD. Kod za ovu posebnu nagradu je CETVRTI.

Ova Primobet mobilna aplikacija nudi vam mogućnost da uživate u paketu dobrodošlice kao i mnogim drugim. Sve što treba da uradite jeste da kreirate nalog, verifikujete ga i izvršite validne depozite.

Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše iskustvo. Korišćenjem naše veb stranice prihvatate našu Poli Politiku kolačića.